Activate

WELKOM

Een Nieuwe Kerk Voor Iedereen

4-weekse preekserie #Relax

Het leven kan erg druk zijn. Er zijn altijd wel dingen te doen en steeds jonger leven we vandaag de dag met grote verantwoordelijkheden. Soms wordt het allemaal even teveel. De vraag is dan als volgt: Geniet je eigenlijk nog wel van je leven?

Ben je gelukkig en blij met het leven dat je is gegeven? In deze nieuwe preekserie #Relax, nemen we je op reis om minder stressvol te leven. We zullen dingen behandelen als gebed en het vernieuwen van je denken. Om de rust te ervaren die God voor je heeft. Kom dus deze zomer wekelijks naar Activate en… #Relax!!

Evenementen

4-weekse series #Relax in Activate

Onze diensten starten vanaf 11.00 uur en duren meestal ongeveer 1,5 uur. We beginnen met gebed, zingen en een preek die tot je hart spreekt! Er is altijd tijd voor persoonlijk gebed. Onze roeping om een leven gevende kerk te zijn die gek is op Jezus en mensen. Je bent kostbaar en geliefd door een geweldige God.
We zijn verheugd je te ontmoeten!
Ronald & Priscilla lead-Pastors Activate

ELKE ZONDAG

11.00 - 12.30u

TOEGEWIJD OM MENSEN TE ZIEN GROEIEN

Bedankt voor je bezoek aan onze website! Mocht je een vraag hebben, horen we graag van je! 

Over Ons

We zijn Activate! Een jonge en dynamische kerk met passie voor God. Wij geloven dat kerk leuk is en willen onze stad beïnvloeden met de liefde van Jezus Christus! 

LATEN WE SAMEN EEN VERSCHIL MAKEN

Bezoek onze Connectgroepen!

We hebben een Nederlandstalige groep in Den haag en een Engels sprekende connectgroep in Rijswijk. Ook is er een vrouwen connect en een wekelijkse evangelisatiegroep! 

CONFERENCE CENTER

VERRIJN STUARTLAAN 18
2288 EL RIJSWIJK