Activate

ACTIVATE INTERNATIONAL CHURCH

ACTIVATE INTERNATIONAL CHURCH

ONZE VISIE

Jezus Christus laten zien in een veranderende samenleving

ONZE MISSIE

Mensen brengen naar Gods plan voor hun leven

Iedereen is van harte welkom voor onze weekend diensten! Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat je achtergrond, cultuur of religieuze overtuiging is. We proberen een sfeer te creëren die voor iedereen relevant is. Leer Jezus kennen en ervaar de goedheid en genade van God.

In Activate werken we met Connectgroepen. In een informele setting kun je met elkaar spreken over diverse onderwerpen en nieuwe vrienden maken. Elkaar bemoedigen en samen groeien in onze wandel met God. We helpen je graag bij het vinden van een passende Connectgroep bij jouw in de buurt.

Ieder persoon is uniek en geschapen met een specifieke doel en roeping! In Activate werken we met het 4-weekse programma Next Steps. Ontworpen om je persoonlijke, door God gegeven talenten te ontdekken. Je kunt elke zondag na de dienst aanhaken tot je alle 4 stappen hebt doorlopen. Wij zijn enthousiast over jouw toekomst!

Blessed to be a blessing! Echte groei en voldoening komt wanneer je de kans krijgt om iets zinvols te doen! Om deel te zijn van iets dat groter is dan jezelf. Wordt deel van het Activate Dreamteam en laten we samen deze wereld veranderen. Welk team heeft jouw hart?

De perfecte manier om de liefde van Jezus Christus te laten zien in een veranderende samenleving!